MediaWatch

Danske Spils pressechef bliver igen særlig rådgiver i ministerium

Tidligere spindoktor i Fødevareministeriet er ansat i en tilsvarende stilling for den nyudnævnte uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen (S).

Jesper Petersen (S) henter sin spindoktor hos Danske Spil. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Efter ni måneder på posten som kommunikations- og pressechef i Danske Spil, har Søren Andersen takket ja til stillingen som særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen (S). Det oplyser Søren Andersen selv på Linkedin.

Det er ikke første gang, Søren Andersen har med Socialdemokratiet at gøre i arbejdsøjemed. Fra august 2019 til november 2020 var han ansat i rollen som særlig rådgiver for daværende fødevareminister Mogens Jensen (S), og fra 2013 til 2016 var han først pressekonsulent i folketingsgruppen og senere presserådgiver for medlem af EU-Parlamentet Christel Schaldemose (S).

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage på holdet, og til at knokle for Jesper, som jeg kender som en dygtig og ordentlig politiker. Det bliver sjovt!" Lyder det i opslaget på Linkedin.

Udover hans arbejde i Socialdemokratiet har han været ansat som pressechef i Landbrug & Fødevarer og som reporter på DR. Han blev uddannet journalist i 2011.

Jesper Petersen blev udnævnt som uddannelses- og forskningsminister i sidste måned som led i en mindre ministerrokade, som fulgte efter Joy Mogensens (S) farvel til kulturministerposten. Ny kulturminister blev Ane Halsboe-Jørgensen, som kom fra uddannelses- og forskningsministeriet, som altså er lagt i hænderne på Jesper Petersen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs