MediaWatch

Information skal finde ny kommerciel spydspids

Dagbladet Informations kommercielle direktør, Morten Stald, fratræder sin post til efteråret for at forfølge en karriere som selvstændig konsulent.

Foto: Jens Dige/Ritzau Scanpix

Efter otte år hos Information stopper Morten Stald til september som kommerciel direktør for dagbladet. Det skriver Information i en pressemeddelelse.

Ifølge avisens adm. direktør, Stine Carsten Kendal, har Morten Stalds ledelse været med til at sikre en solid vækst i avisens abonnementsomsætning og et stadigt voksende oplag. Det fremgår af meddelelsen, at Informations oplag er nået over 25.000, hvoraf mere end halvdelen er digitalt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs