MediaWatch

Magasinet Seismograf får ny redaktør

Til august er der vagtskifte på redaktørposten for webmagasinet Seismograf, hvor Sune Anderberg stopper efter to et halvt år.

Foto: Screenshot

Webmagasinet Seismograf, der beskæftiger sig med musik og lydkunst, får ny redaktør i spidsen.

Efter sommerferien stopper Sune Anderberg som ansvarshavende redaktør efter to et halvt år og giver stafetten videre til Andreo Michaelo Mielczarek.

Det skriver Kulturmonitor og Seismograf selv.

Andreo Michaelo Mielczarek er uddannet cand mag. i æstetik og kultur fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som kulturjournalist og musikkritiker for bl.a. Kristeligt Dagblad og Århus Stiftstidende, skriver Seismograf.

"Jeg har læst Seismograf, skrevet i Seismograf, og som ansvarshavende redaktør vil jeg lege videre med The New Yorker-looket og den sanselige, appellerende tilgang, som de ihærdige skribenter ånder for at levere," siger Andreo Michaelo Mielczarek om sin ny rolle.

I forbindelse med ledelsesskiftet rykker Seismograf adresse fra København til Århus.

Mere fra MediaWatch

DR og Roskilde Festival dropper tv-samarbejde

Danmarks Radio har droppet alle livekoncertoptagelser og tv-produktioner fra årets musikfestivaler heriblandt Roskilde Festival. Seertilslutningen står ikke mål med ressourceforbruget, lyder det. I stedet spreder DR sine medarbejdere over flere festivaler henover sommeren.

EU-pulje for nyhedsmedier åbner

Europa-Kommissionens organisation Creative Europe har lanceret en pulje for journalistiske partnerskaber på tværs af landegrænser, som skal understøtte bæredygtige forretningsmodeller for nyhedsmedier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs