MediaWatch

Politiken-Fonden øger lønbudget med en halv million ved formandsskifte

Indsættelsen af Lars Munch som ny formand i Politiken-Fonden udvider bestyrelsen og ændrer arbejdsfordelingen, siger bestyrelsesmedlem, der afviser splid. "Vi er helt overbeviste om, at samarbejdet mellem fondene vil blive styrket," lyder det.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Som formand for Politiken-Fonden vil Lars Munch være i stand til fortsat at påvirke udviklingen i JP/Politikens Hus - i tæt samarbejde med formanden for Jyllands-Postens Fond, Jørgen Ejbøl.

Sådan lyder det fra bestyrelsesmedlem i Politiken-Fonden Finn Junge-Jensen, som var leder af det møde, hvor Lars Munch i går tirsdag 1. juni blev valgt som fondens nye formand med virkning fra marts 2022.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs