MediaWatch

Lisbeth Knudsen får ny bestyrelsespost

Rønnow Arkitekter, der især arbejder med historiske bygninger, henter strategidirektør fra Altinget og Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen, ind som ny bestyrelsesformand.

Fem kvinder og én mand: Fra venstre partner Mette Prip Bonné, bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen, partner Inge-Lise Kragh, stifter Gunilla Rønnow, adm. direktør Martin Bloch og partner Camilla Løntoft Nybye.

Strategidirektør for Altinget og Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen, er ny bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter, oplyser firmaet.

Hun afløser partner Mette Prip Bonné.

"Jeg søger altid passionen i det professionelle ledelsesarbejde, jeg beskæftiger mig med, og med Rønnow Arkitekter har det været meget nemt at finde den. Jeg glæder mig til sammen med bestyrelse og medarbejdere at videreudvikle på den stærke profil, som virksomheden allerede har med bæredygtig byggeskik både i forhold til arbejdet med historiske bygninger og med nybyggeri," udtaler den nye formand i meddelelsen.

Lisbeth Knudsen, der ikke tidligere har siddet i Rønnow Arkitekters bestyrelse, har haft lederposter hos bl.a. Berlingske og DR, og hun er i dag formand for Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) og for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere været bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater. Hun har tidligere været tværgående chefredaktør for Altinget og Mandag Morgen, hvor hun tidligere i år skiftede til en rolle som strategidirektør.

"Med sin tunge ledelses- og bestyrelseserfaring inden for især medier, kunst og kultur samt sit store engagement i væsentlige samfundsspørgsmål, ikke mindst i bæredygtighedsdagsordenen, er Lisbeth Knudsen en kapacitet, som vi er overbeviste om, vil kunne yde et væsentligt bidrag til vores fortsatte strategiske udvikling af Rønnow Arkitekter," udtaler Mette Prip Bonné i meddelelsen.

Firmaet, der har rødder i Holbæk, men i 2014 flyttede til København, har siden 2017 haft Martin Bloch som adm. direktør.

Denne artikel er leveret af MediaWatch søstermedie, EjendomsWatch.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs