MediaWatch

Jyllands-Posten finder ny politisk redaktør i egne rækker

Souschef på avisens politiske redaktion tager et skridt op i hierarkiet og får ansvar for Jyllands-Postens politiske dækning og -redaktion, efter Marchen Neel Gjertsen blev udpeget til chefredaktør.

Nikolaj Rytgaard er uddannet journalist fra SDU. | Foto: PR / Jyllands-Posten

Den tomme stol som tidligere politisk redaktør Marchen Neel Gjertsen efterlod sig i februar på Jyllands-Posten, besættes nu af hendes hidtidige højre hånd på Borgen, Nikolaj Rytgaard. Det oplyser avisen i en presemeddelese.

Dermed indtræder Nikolaj Rytgaard også i Jyllands-Postens fagredaktørkreds og får personaleansvar for den politiske redaktion.

Nikolaj Rytgaard kom til Jyllands-Posten i 2012 fra Altinget, og var på et kortvarigt besøg på Berlingske som digital politisk redaktør i 2014-2015, inden han vendte tilbage til Christiansborg-redaktionen for Jyllands-Posten.

I 2020 blev han udnævnt til souschef på den politiske redaktion. Den rolle overtages nu af journalist Michael Hjøllund.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen har manipuleret med coronastøttemidler og blev politianmeldt, både Nent og Discovery gav store interviews og så viste en aktindsigt, at Google faktisk har forsøgt at få møde i kalenderen med Danske Medier om betalingsaftale. Alt det og meget mere får du her i ugens overflyvning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs