MediaWatch

Politiken sætter navn på ny Bruxelles-korrespondent

Tidligere DR-korrespondent vender 1. september næsen mod EU-hovedstaden som afløser for Elisabet Svane, som hentes hjem til posten som politisk analytiker på avisen.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Karin Axelsson bliver Politikens næste korrespondent i Bruxelles, hvor hun er ansat pr. 1. september. Det skriver Politiken.

Den nye Politiken-korrespondent kommer fra en stilling som vært på P1-programmet "Orientering" og var fra 2015-2019 korrespondent i netop Bruxelles for DR.

"Karin Axelsson er en meget dygtig og ambitiøs journalist, som har erfaring med at dække EU fra alle leder og kanter, og så er hun ikke mindst en fremragende formidler af det ofte komplicerede stof. Jeg er sikker på, at Politikens læsere vil få stor glæde af hendes dækning", siger international redaktør og redaktionschef for udlandsredaktionen Martin Aagaard i Politiken.

Karin Axelsson afløser Elisabet Svane, som fremover skal være avisens nye politiske analytiker. Avisens anden EU-korrespondent, Nilas Heinskou, rykker ligeledes væk fra Bruxelles til sommer til fordel for stillingen som avisens korrespondent i Storbritannien.

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs