MediaWatch

Bull House hapser to nye udviklere fra Discovery

Produktionsselskabet Bull House udvider medarbejderstaben med en strategisk udvikler og en udviklingsproducent.

Foto: Bull House Media pressefoto

Efter mere end 15 år hos Discovery Networks rykker Jesper Haahr ind i produktionsselskabet Bull House, som bl.a. står bag programmer som "Lufthavnens Beredskab" og "Fanget på politiets kamera" til netop Discovery. Det oplyser Bull House Media.

Hos Discovery har Jesper Haahr haft en række funktioner igennem årene, herunder programplanlægger og senest 10 år som planchef for Discoverys kanaler og platforme i Danmark og Norden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs