MediaWatch

TV 2 Play sætter ny amerikansk streamingtjeneste på hylderne

Som et led i vækstplanerne på streamingmarkedet indgår TV 2 samarbejde med den amerikanske streamingtjeneste Paramount+, som TV 2 Play-kunder vil kunne tilkøbe.

Foto: PR/TV 2

TV 2 føjer endnu et streamingsamarbejde til porteføljen og indgår partnerskab med den nye amerikanske streamingtjeneste Paramount+, der bliver et tilvalgsprodukt for abonnenter på TV 2 Play.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Med aftalen øger TV 2 Play mængden af internationale film, serier, børneindhold, comedy og dokumentarer på hylderne, og det skal udvide kundegrundlaget på streamingtjenesten.

"Det udenlandske indhold er et vigtigt supplement til det danske på TV 2 Play, hvor vi skal tilfredsstille mange forskellige behov, og samtidig ved vi også, at for eksempel udenlandsk fiktion er efterspurgt af langt flere end blot de særligt interesserede," siger Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2, i en pressemeddelelse.

TV 2 har som led i tv-stationens 2025-strategi "TV 2 Play til alle" sat sig som mål at kunne tælle 1,3 mio. streamingabonneneter i 2025 -  knap og nap en fordobling fra de aktuelle 700.000 - og det skal det nye streamingsamarbejde altså være en løftestang for.

Flere samarbejder i porteføljen

TV 2 har tidligere indgået samarbejde med de specialiserede streamingtjenester, Hayu, der sender internationale realityprogrammer samt Nordisk Films børneindhold på Oiii. Samarbejdet med Paramount+ er det første med en bred indholdsportefølje inden for internationale tv-serier, film, dokumentarer og børneindhold og vil i modsætning til Hayu og Oiii være et tilvalgsprodukt, som TV 2 Play-abonnenter kan få med for en "fordelagtig" pris, fremgår det.

"Med Paramount+-partnerskabet får vi på TV 2 Play i endnu højere grad et komplet streamingprodukt, hvor vores kunder kan finde et stærkt, samlet indholdstilbud. Aftalen med Paramount+ styrker Plays position i markedet, og vi er tilfredse med, at vi har fundet en samarbejdsmodel, hvor Paramount+ bliver en tilkøbsmulighed til en fordelagtig pris. Det styrkede værditilbud og fleksibiliteten for vores kunder vil bidrage til at levere på vores ambitiøse mål om yderligere vækst i de kommende år," siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv, i meddelelsen.

Indholdet fra Paramount+ bliver tilgængeligt på TV 2 Play fra 1. juli og vil den første måned kunne ses af alle abonnenter. Blandt flagskibene er serier som "South Park", "Dexter" og "Billions". Paramount+ er ejet af den amerikanske mediekæmpe ViacomCBS og er for nylig blevet udrullet i Danmark med et prispunkt på 59 kr. om måneden.

"Vi ser frem til at bringe unikke historier, ikoniske stjerner og et bjerg af underholdning ud til seere i alle aldre og har stor tiltro til, at TV 2 kommer til at sælge en masse Paramount+-abonnementer til TV 2 Plays kunder," siger Jesper Dahl, nordisk for ViacomCBS, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Sundhedsministeren har haft interviews med DR og TV 2 i kalenderen i år - men få eller ingen med aviserne

Antallet af interviewaftaler med landsdækkende dagblade og lokalaviser i Magnus Heunickes (S) kalender kan tælles på en mindre hånd i år, viser liste over ministerens officielle aktiviteter. Til gengæld har DR og TV 2 fået adskillige. Det møder kritik fra politisk redaktør, mens forsker mener, prioriteringen skal ses i lyset af coronasituationen. Ifølge sundhedsministeriet viser listen ikke hele billedet.

Et stigende antal unge i USA fravælger Facebook

Unge under 30 år fravælger den sociale medieplatform og bruger mindre tid på lillebroderen Instagram, der ellers hidtil har samlet mange af de frafaldende Facebook-brugere op. I stedet vinder Tiktok indpas, viser dokumenter.

Nyt medie om tech får liv

I weekenden har et nyt medie med fokus på tech, digitalisering og algoritmer lagt fra kaj. Indledningsvist i en beta-version, men på sigt som et digitalt abonnementsmedie.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs