MediaWatch

Jyllands-Posten udpeger ny digital redaktør

Debat- og kronikredaktør på avisen skal fremover varetage ansvaret for Jyllands-Postens digitiale udtryk.

Jyllands-Postens hovedsæde flyttede i 2020 i nyt domicil på havnen i Aarhus. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Opdateret 11.03.21 med information om ny debat- og kronikredaktør.

Kort efter Marchen Neel Gjertsen er trådt til som ny chefredaktør med ansvar for det digitale område, har hun nu udpeget Jyllands-Postens debat- og kronikredaktør, Karina Oddershede Dahlgaard, til posten som digital redaktør. Det oplyser Karina Oddershede Dahlgaard på Facebook.

"Fremover har jeg ansvar for JP's dygtige nyhedschefer og SoMe-team ud over de forsideredigerende og jægerkorpset, som jeg også det seneste halve år har været i spidsen for parallelt med min debatgerning, som slutter nu," skriver den nye digitale redaktør.

Karina Oddershede Dahlgaard har siden 2016 bestredet posten som debat- og kronikredaktør på Jyllands-Posten. Avisen har hun været tilknyttet og ansat hos i godt ti år.

Den tidligere digitale redaktør blev opsagt i efteråret 2020 som led i en ombygning af jp.dk, hvor ansvaret blev lagt ind under Karina Oddershede Dahlgaards daværende område som kronik- og debatredaktør.

Henrik Sejerkilde er i forbindelse med ovenstående blevet udpeget til ny debat- og kronikredaktør. Han har været tilknyttet debatredaktionen siden september 2019.

Ny chefredaktør: Vi skal vise Jyllands-Posten som en moderne avis med overskud 

Jyllands-Posten bygger ny digital forside: "Vi var i fare for at blive lidt blege"

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs