MediaWatch

Egmont Publishing finder redaktør til podcast-satsning i egne rækker

Ansvaret for Egmont Publishings kommende podcastplatform bliver lagt i hænderne på en af magasinhusets nuværende redaktører.

Foto: PR-foto, Egmont

Mette Hovmand-Stilling, der er chefredaktør på Egmont Publishings magasin Vores Børn, får udvidet hylden med redaktørkasketter og skal også stå i spidsen for den nye podcastsatsning Talk Town. Det oplyser hun selv på Linkedin.

"Jeg er virkelig glad for mit job på Vores Børn, men jeg vil ærligt indrømme, at jeg i den grad også har savnet at lave radio og arbejde med alt det, lyd kan. Derfor er jeg fantastisk glad for, at jeg nu har fået mulighed for at kombinere mine to store passioner. Ud over mit job som chefredaktør på Vores Børn er jeg nemlig netop tiltrådt som redaktør for Egmonts nye podcastunivers, Talk Town," skriver Mette Hovmand-Stilling på sin profil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs