MediaWatch

Dansk Bauer-direktør får ansvar for selskabet i Norge

Bauer Media Danmarks direktør får udvidet sit ansvarsområde til også at gælde forretningen i Norge. Her skal han især have fokus på den digitale og mindre modne del af radiomarkedet.

/ritzau/Lærke Posselt
Foto: /ritzau/Lærke Posselt

I tillæg til sin rolle som adm. direktør for Bauer Media Danmark får Jim Receveur fra dags dato ansvar for den norske del af forretningen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han overtager rollen som adm. direktør i Bauer Media Norge efter Lasse Kokvik, som forlader selskabet for at forfølge nye muligheder, fremgår det. Lasse Kokvik har siddet i direktørstolen siden 2013.

Jim Receveur mener, at der er interessante perspektiver i at arbejde med den digitale omstilling på det norske radiomarked.

"Det norske marked præsenterer en spændende udfordring. Den digitale omstilling er relativt ny, og det har skabt mange nye radiotjenester og øget både konkurrencen og fremtidige muligheder for vækst," udtaler han i meddelelsen.

Der er 1,6 mio. lyttere til de kommercielle radiostationer, der hører under den norske del af selskabet, og 2,7 mio. lyttere til de danske. I Danmark driver Bauer de kommercielle radiostationer Nova, The Voice og Radio100 m.fl.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere