MediaWatch

Venstre kritiserer DRs udflytning

"Ifølge Information har Venstres mediepolitiske ordfører, Jens Rohde, skrevet til alle partier udenfor regeringen for at gøre opmærksom på "klare mangler og indlysende udeladelser" i DRs budget. Folketingets finansudvalg skal på et møde onsdag tage stilling til en forhøjelse af DRs låneramme på 2,3 mia. kr., der muliggør Ørestads-byggeriet. Jens Rohde kalder aftalerne om DR- og Det Kgl. Teaters flytning for en farce."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs