MediaWatch

Telecom-aktier igen i fremgang

Trods den seneste aktiestigning ligger eksempelvis Ericsson-aktien dog stadig 70 procent under den hidtidige topnotering i 2000.

Hos Ericssons amerikanske konkurrent Lucent er oplevelsen af karrusel-tur ifølge Dagens Industri endnu tydeligere. Siden Lucent i april handledes for knap 7 dollar er kursen nok øget med næsten 50 procent. Tilbage i marts 2000 handledes Lucent-aktien imidlertid for 70 dollar stykket.

Samme billede tegner sig hos andre Ericsson-konkurrenter. Nok har Nokia-aktiekursen øget med 70 procent siden marts 2001. Dagens kurs ligger dog stadig 40 procent under topnoteringen medio 2000. Hos Cisco er kursen steget med næsten 75 procent siden begyndelsen af april. Men med en handelspris på omkring 24 dollar er der stadig langt til topnoteringen i 2000 på 80 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs