MediaWatch

SystemForum eConsult bankerot

Konkursen følger efter, at SystemForum 20. marts 2001 trådte i betalingsstandsninger. Ifølge en tidligere meddelelse til Københavns Fondsbørs var det problemer med afsætningen af faktureringssystemet eFaktura, der startede derouten.

Oprindeligt var det tanken, at få eFaktura på markedet så hurtigt som muligt. Ønsket om flere moduler fra de involverede banker med Danske Bank og Unibank i spidsen forsinkede lanceringen til 27. december 2000.

Efter diverse frasalg af eConsult og aktieposter til spotpris for at indfri en gæld på langt over 100 millioner kroner, måtte adm.direktør Sven Madsen så sent i går eftermiddags meddele Københavns Fondsbørs, at SystemForum eConsult er erklæret konkurs.

Advokat Pernille Bigaard, Plesner Svane Grønborg, er udpeget som kurator.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs