MediaWatch

Sonofon leverer snart trådløst bredbånd

Takket været et samarbejde med Alcatel, der skal levere kundeudstyr og basestationer på 26 GHz frekvensen, vil Sonofon kunne levere totale kommunikationsløsninger, der integrerer mobile tjenester med fastnets tjenester. Den faste forbindelse vil i første omgang ligge på 64 kbit/s-16Mbit/s.

Ifølge adm. direktør Ulrik Bülow, Sonofon, vil FWA-produkterne komme til at spænde over ATM-baserede tjenester til ASP-løsninger og fremtidige multimedieapplikationer. I produktsortimentet findes bl.a. avancerede Multiplan-løsninger, VPN, Fastnet-dataforbindelser og højhastighed til Internettet. Alcatel er på verdensplan førende med mere end 6.000 FWA-basestationer i drift og 100 FWA-kunder.

Sonofon fik kort før årsskiftet tildelt to FWA-licenser. Sonofons 26 Ghz-frekvens vil inden udgangen af 2001 kunne dække 85 procent af alle danske virksomheder. Sonofon er Danmarks næststørste teleselskab med en omsætning på knap 3 mia. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs