MediaWatch

Årets bedste og dårligste aktier

EuropeanInvestor og Reuters har samlet en liste over de ti bedst præsterende og de ti dårligst præsterende aktier fra den europæiske DJ Stoxx 50 liste.

Mens listen over de ti dårligste aktier både har deltagelse af British Telecom, Deutsche Telekom, France Telecom og Vodafone, så der Alcatel den eneste tele-aktie, som er repræsenteret på listen over de ti beds præsterende aktier.
Ti bedst præsterende aktier og procentuel ændring:

Royal Bank of Scotland (+ 55.6)
Munich Re (+ 49.7)
AstraZeneca (+ 34.8)
E.ON (+ 33.7)
Generali (+ 27.6)

British Telecommunications (- 62.9)
DaimlerChrysler (- 41.9)
France Telecom (- 30.0)
Carrefour (- 26.9)
Vivendi Universal (- 21.8)

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs