MediaWatch

Deloitte Consulting bedst til e-handel

Analysefirmaet Gartner Group har udnævnt Deloitte Consulting som "Market Maker" for sin evne til at gennemføre e-handelsprojekter og sine visioner omkring fremtidens e-business. E-handels specialisten Siebel har ligeledes uddelt sin Consulting Partner Award of Excellence 2000 til Deloitte Consulting.

I forbindelse med udgivelsen af sin nye undersøgelse "E-Business ESP Magic Quadrant: A Look at Large Providers" har det store internationale analysefirma Gartner Group udpeget de bedste konsulentfirmaer inden for e-handel. Deloitte Consulting er det ene af kun to konsulentfirmaer, som Gartner har givet topplaceringen "Market Maker" i sin rapport.

"Market Makers" er særligt gode til at positionere sig over for nye og eksisterende e-handels kunder. De har investeret stærkt i deres strategi og har åbnet dørene til nye markeder. Desuden er "Market Makers" gået ind i nye og innovative partnerskaber, som rækker langt ud over traditionelle

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs