MediaWatch

”Ultrawideband” tæt på at komme på markedet

Time Domain er et af de førende firmaer indenfor udvikling af den basale teknologi bag "ultrawideband". Firmaets ekspertise ligger dog mere i at lave mikrochips, der får teknologien til at fungere og ikke så meget i at bygge trådløse kommunikationssystemer. Samarbejdet med LinCom

Time Domain er stadigvæk på et tidligt stadie i udviklingen af sin teknologi, men har opnået stor interesse og investeringskapital fra firmaer som Sony, Qwest Communications International, Siemens og WorldCom, skriver CNET.

"Ultrawideband," ses som en mulig vej til at sænke presset på luftbølger beregnet til voice og datakommunikation. der udnytter det trådløse spektrum mere effektivt end almindelig trådløs kommunikation.


Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs