Misforståede opfattelser af e-handel

MediaWatch

Fremtidens mest succesfulde e-handels virksomheder bliver de, der formår at implementere e-handels-strategierne som en integreret del af virksomhedernes fysiske salgs- og distributionssystemer.

Det anerkendte analysefirma Gartner Group har påpeget en række faldgruber for e-handelsvirksomheder. Et af dem er en misforstået tro på at rene virtuelle e-handelsvirksomheder er en god ide. Fremtidens succesfulde e-handels virksomheder bliver hybrider mellem virtuelle og fysiske systemer, forudser Gartner Group, og nævner Internet-virksomheden Amazon, som ikke længere er en ren Internetvirksomhed, men er i gang med at opbygge fysiske lagre og en infrastruktur, skriver Jyllands Posten. Og Amazon har i øvrigt endnu ikke formået med det hidtidige koncept at præstere overskud.

Gartner Group påpeger desuden, at det tager tid og kapital at opbygge en Internet-virksomhed, og at det ikke kan lade sig gøre, hvis man forkaster de gamle dyder omkring købmandsskab.Britisk bredbånd til DanmarkBritiske Global Crossing meddelte i går, at det sammen med Telia vil investere en milliard kroner i et dansk bredbåndsnet, skriver Berlingske Tidende.

Danmark vil blive en del af Global Crossings skandinaviske net af 1.860 kilometer bredbåndskabler.

Aftalen med Telia indebærer, at det svenske teleselskabs kunder vil få adgang til Global Crossings net.

Global Crossing åbnede i april kontor i Danmark og ansatte den 35-årige Dag Aanensen som chef. Aanensen kom netop fra Telia.

Samtidig offentliggjorde Global Crossing en eksklusivaftale med A/S Øresundsforbindelsen om retten til at benytte broens bredbåndsforbindelser de næste 25 år.

De to investeringer har en samlet værdi på en milliard kroner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også