MediaWatch

Orange øger indtægter

Det franske mobilselskab øgede i løbet af 2001 indtægterne med 25 procent til et niveau af 15,1 milliarder euro, og fik samtidig 29 procent flere kunder. Dermed har selskabet en kundeportefølje på 39,3 millioner, skriver Dagens Industri.

Orange oplyser endvidere at antallet af kunder med fast abonnement er steget betragteligt på de "modne" markeder, og henviser blandt andet til det britiske marked, hvor selskabet nu har den største andel af SMS-trafikken.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs