MediaWatch

Bøder på vej til TDC og Sonofon

Den 2. oktober sidste år foretog Konkurrencestyrelsen ransagninger hos selskaberne. Siden har styrelsen undersøgt tusinder af dokumenter og e-mails.

TDC og Sonofon står ifølge Børsen nu til at modtage bødeforlæg, mens Orange og Telia skulle gå fri.

Der har angiveligt været uformelle drøftelser mellem konkurrencemyndighederne og politiet om sagen. Og selskaberne skulle nu være informeret om de ulovligheder, som styrelsen mener at have fundet.

Ifølge Børsen står Sonofon og TDC til bøder i underkanten af én million kroner. Ingen af de to selskaber vil kommentere sagen, før den er afsluttet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs