MediaWatch

Ny underholdningschef på TV4

TV4 meddeler at Zachrisson afløser Eva Swartz, som for nyligt blev forfremmet til programdirektør.

Margaretha Zachrisson har været ansat som projektleder på TV4 siden 1993 og var inden da i reklamebranchen. Hun har i de seneste år også haft sin gang i programledelsen i TV4.

I sin nye stilling vil hun få ansvaret for succéer som Fangerne på Fortet, Toner for Millioner, Jeopardy samt Äntligen hemma.

Eva Swartz siger at TV4 i Margaretha Zachrisson har fået en erfaren kvinde med et bredt kundskab inden for underholdnings-branchen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs