MediaWatch

IBM skuffer med fald i omsætningen

Det er tredje kvartal i træk at IBM, International Business Machines, har fald i omsætningen. Især skete der et overraskende fald i serviceomsætningen. Det skuffede investorerne og aktien faldt med 4,3 procent, skriver CNN.

IBM, der sælger alt fra pc'er til store main frame-computere, oplyste, at omsætningen faldt til 22,8 milliarder dollar (192 milliarder kroner.) - et fald på 11 procent fra 25,6 milliarder dollar (216 milliarder kroner) samme periode året før.

Selskabet meddelte, at mange af de forventede ordrer alligevel kom, men blot meget sent i fjerde kvartal.

Indtjeningen endte på 2,3 milliarder dollar (19 milliarder kroner) - en smule højere end analytikerne havde ventet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs