MediaWatch

Telenor fordobler ISDN

Opgraderingen med den nye ISDN Turbo er en komprimeringsteknologi, som betyder, at både privat- og virksomhedskunder, som har en ISDN Internet adgang, vil kunne opleve en op til 100 procent hurtigere hastighed uden at skulle anskaffe sig nyt brugerudstyr.

Den oplevede forøgelse af hastigheden vil variere afhængigt af, om den downloadede datamængde allerede i forvejen er stærkt komprimeret. Det betyder, at e-mails og tekstfiler vil kunne hentes ned dobbelt så hurtigt som tidligere, mens downloading af billeder, grafik og musikfiler, som allerede er komprimeret, ikke i samme grad vil kunne opnå højere hastighed.

Ifølge administrerende direktør Knut Haakon Nilsen fra Telenor Internett er Norge tidligt ude med at introducere ISDN Turbo.

Tjenesten tilbydes i forvejen kun i Tyskland og Danmark.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs