MediaWatch

GN udskyder Nettest-notering

Den oprindelige plan var, at selskabet, der producerer udstyr og systemer til at teste og overvåge data- og telenetværk, skulle børsnoteres på den københavnske fondsbørs og på Nasdaq i årets første halvdel, skriver Børsen.

- NetTest er naturligvis ikke immun over for det aktuelle tilbageslag i industrien. Men på grund af sin placering i de mest attraktive nicher, så har NetTest endnu ikke mærket noget. Børsnoteringen afhænger ene og alene af bedre forhold på aktiemarkederne, sagde GN Store Nords adm. direktør Jørn Kildegaard i går.

Anledningen var, at GN Store Nord netop har afleveret årets første kvartalsregnskab. Regnskabet nåede stort set forventningerne, EBITA, Resultat før renter, skat og goodwill afskrivninger endte på 135 millioner kroner, mod 152 millioner kroner i første kvartal sidste år. Omsætningen steg 33 procent til 1,983 millioner.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs