MediaWatch

GN udskyder Nettest-notering

Den oprindelige plan var, at selskabet, der producerer udstyr og systemer til at teste og overvåge data- og telenetværk, skulle børsnoteres på den københavnske fondsbørs og på Nasdaq i årets første halvdel, skriver Børsen.

- NetTest er naturligvis ikke immun over for det aktuelle tilbageslag i industrien. Men på grund af sin placering i de mest attraktive nicher, så har NetTest endnu ikke mærket noget. Børsnoteringen afhænger ene og alene af bedre forhold på aktiemarkederne, sagde GN Store Nords adm. direktør Jørn Kildegaard i går.

Anledningen var, at GN Store Nord netop har afleveret årets første kvartalsregnskab. Regnskabet nåede stort set forventningerne, EBITA, Resultat før renter, skat og goodwill afskrivninger endte på 135 millioner kroner, mod 152 millioner kroner i første kvartal sidste år. Omsætningen steg 33 procent til 1,983 millioner.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs