MediaWatch

Nye søgemuligheder på mediawatch.dk

Det er nu muligt at kombinere op til fire søgeparametre, nemlig SØGEORD, DATO/PERIODE, STOFKATEGORI - og som noget nyt - nu også BRANCHE.

Mediawatch' arkiv indeholder over 8.000 nyheder, artikler og pressemeddelelser fra august 1998 til i dag. 5.000 af disse er skrevet inden for de seneste 12 måneder, og disse nyheder er sorteret efter brancher alt efter stoffets indhold. Arkivet indeholder fem branche-områder: Internet, Tele, TV/Radio, IT og New Economy.

Klik på "Udvidet søgning" under MEDIAWATCH' ARKIV i oversigten her til venstre. Det ny søgekriterium ses i toppen af søgeformularen. For at søge på en eller flere brancher fjernes "fluebenet" i kasserne ud for de irrelevante brancher. Hvis alle brancher er markeret søges i hele databasen - inklusive søgning i nyheder/artikler fra før sidste sommer.

Apropos sommer: I juni og juli udsender Mediawatch PUSH-e-NEWS to gange i døgnet på hverdage, nemlig cirka kl. 8.30 og kl. 14.00.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs