MediaWatch

NTL på vej ud af Eurosport

NTL har i et par år samarbejdet med Eurosport's majoritets aktionær - den franske TV-selskab TF1 - om en særlig britisk udgave af Eurosport, men nu ønsker NTL at sælge sin andel i sportskanalen.

Salget skyldes ikke mindst, at NTL er ved at udvikle en ny sportskanal i samarbejde med BBC under navnet "British Sport". Det spiller dog også ind at NTL i lighed med en række andre store europæiske kabel-TV selskaber er plaget af en voldsom gældsbyrde, og derfor er selskabet nærmest tvunget til at sælge ud for at kunne reducere på gældsposterne. NTL har en samlet gæld på over 100 milliarder kroner.

Det ventes derfor også at NTL inden længe vil sætte sin andel i nyhedskanalen ITN til salg. Desuden kan det komme på tale at sælge andele i de britiske fodboldklubber, som NTL er medejer af.

Det drejer sig i den forbindelse om Aston Villa, Middlesborough, Newcastle samt skotske Glasgow Rangers.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs