MediaWatch

Catenas ind i finsk softwarekonsulent

Børsnoterede Endero, der har godt 200 medarbejdere, sikrer dermed Catenas endnu en betydelig virksomhed i dets globale netværksorganisation. Det finsk/svenske selskab har i dag særligt fokus på mobile applikationer og forretningsportaler, men har siden sin opstart udviklet sig til en IT-aktør på et højt teknologisk niveau.

Ifølge administrerende direktør i Catenas, Niels Christian Nielsen, opfylder Endero en lang række af de karakteristika, som selskabet har ledt efter. Han nævner i den forbindelse, at især det stærkt teknologiske fundament og den betydelige kapacitet inden for implementering til netværk, har spillet en rolle i forbindelse med valget af selskab.

De nye partnere forventer en stor synergi-effekt gennem delt softwareudvikling i Catenas-netværket. På sigt skal dette udmønte sig i hurtigere og mere fleksible samt holdbare løsninger for kunderne.

Administrerende direktør i 2M Invest og bestyrelsesformand i Catenas, Michael Mathiesen, udtrykker overraskelse over hvor hurtigt synergien mellem "gamle" 2M selskaber og de nye finske medlemmer af porteføljen har ført til konkrete resultater. Han håber dog, at det via et netværk som Catenas' vil lykkes at bruge de nyvundne kompetencer med en større grad af succes.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs