MediaWatch

Bredbandsbolaget ud af svensk UMTS

Hos Orange, der er majoritetsejer i samme konsortium, bekræfter Monique Moullé-Zetterström, chef for Oranges (Mobilix) virksomhed i Danmark selskabets interesse i Bredbandsbolagets ejerandel:

- Det er noget der foregår forhandlinger om, men jeg kan ikke tale mere om det, siger Monique Moullé-Zetterström, der ifølge Ekonomi24 er en nøgleperson i det franskejede teleselskabs Norden-aktiviteter.

Fremtiden for svenske Orange har været genstand for spekulationer igennem nogle måneder, bl.a. i forbindelse med Bredbandsbolagets behov for ny kapital. Andre har ment, at Orange helt skulle være på vej ud af Sverige.

- Det vigtige er, at Orange ejer mere end 50 procent (af UMTS-konsortiet, red.), og at vi fortsætter med at gøre det, siger Monique Moullé-Zetterström

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs