MediaWatch

Maconomy på tysk

Det nye selskab har hovedkontor i Frankfurt og opstarten i Tyskland har ifølge Maconomy været forberedt gennem længere tid. Investeringer vedrørende organisation, marketing og software er allerede foretaget.

Etableringen af et selskab på det vigtige tyske marked sker som led i Maconomys penetration af det europæiske marked. Selskabet oplyser, at det på nuværende tidspunkt har en række tyske referencekunder, som bruger dets virksomhedssoftware. Disse er blandt andet: Halogen og Research International.

De tyske aktiviteter vil blive ledet af den tidligere senior manager hos Hewlett Packard (HP, Yunus Ulusoy. Ulusoy er uddannet "Diplom Ingenieur" og har været ansat hos HP siden 1989, hvor han har haft en række forskellige positioner inden for teknik og salg. I 1999 blev han udnævnt til "software sales manager for the services industries" i Tyskland.

Per Tejs Knudsen, administrerende direktør for Maconomy, udtrykker stor tilfredshed med ansættelsen af Ulusoy, som regnes for at have et indgående kendskab til markedet.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs