MediaWatch

Maconomy på tysk

Det nye selskab har hovedkontor i Frankfurt og opstarten i Tyskland har ifølge Maconomy været forberedt gennem længere tid. Investeringer vedrørende organisation, marketing og software er allerede foretaget.

Etableringen af et selskab på det vigtige tyske marked sker som led i Maconomys penetration af det europæiske marked. Selskabet oplyser, at det på nuværende tidspunkt har en række tyske referencekunder, som bruger dets virksomhedssoftware. Disse er blandt andet: Halogen og Research International.

De tyske aktiviteter vil blive ledet af den tidligere senior manager hos Hewlett Packard (HP, Yunus Ulusoy. Ulusoy er uddannet "Diplom Ingenieur" og har været ansat hos HP siden 1989, hvor han har haft en række forskellige positioner inden for teknik og salg. I 1999 blev han udnævnt til "software sales manager for the services industries" i Tyskland.

Per Tejs Knudsen, administrerende direktør for Maconomy, udtrykker stor tilfredshed med ansættelsen af Ulusoy, som regnes for at have et indgående kendskab til markedet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs