MediaWatch

Nye navne i mediebureauer

CIA Interactive skal fremover lyde navnet Outrider Denmark, mens OMDs afdeling for udfordringer af konventionel tænkning i media skifter fra I-Com til Ignition.

CIA oplyser, at dets navneskifte skyldes virksomhedens tilknytning til det internationale selskab Tempus Group. Skiftet sker dog ligeledes i lyset af, at Outrider Denmark kan facilitere hele den digitale arena. Det bliver med andre ord muligt, at foretage alle sine indkøb et og samme sted, uanset hvilke ydelser man efterspørger inden for digital markedsføring.

CIA vil stadfæste det nye navn på et seminar, der finder sted den 21. maj i Cirkusbygningen i København. Her vil det blandt andet være muligt, at møde den øverste ledelse.

For OMDs vedkommende er det planen, at Ignition skal implementeres som fælles brand i alle lande, og det ventes at Ignition i Danmark vil indtage en fremtrædende rolle i den forbindelse. Den danske afdeling er den første, uden for England, i OMD-netværket hvor Ignition etableres.

OMD Ignition i Danmark vil fortsætte med at rette fokus på alle typer af kommunikationskanaler som elementer i mediastrategien. OMD etablerede I-Com i juni sidste år og afdelingen betegnes som succesfuld og drivkraft for en række spændende projekter.

Navneskiftet til Ignition fandt sted med virkning fra 1. maj.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs