MediaWatch

Yahoo mister topchef for Tyskland

Yahoo Germany's CEO, Peter Wurtenberger, fratræder for at blive CEO for et nyt samarbejde mellem Bild og T-Online, skriver TheStandard. Dermed er Wurtenberger den seneste i rækken af internationale topchefer der går fra Yahoo. I februar gik Yahoo Europe's overhoved, Fabiola Arredondo, og i januar fratrådte chefen for Yahoo's kinesiske, asiatiske og koreanske operationer.

Den verdensførende Internet portal, Yahoo, kæmper med et mættet hjemmemarked i USA og for at mindske selskabets afhængighed af indtægter fra annoncemarkedet. Yahoo satser derfor på at hente en del vækst på de oversøiske markeder.

Ifølge analysefirmaet Jupiter MMXI er Yahoo Germany Yahoo's mest succesfulde europæiske afdeling med 3,9 millioner besøgende i marts. Dermed overgår Yahoo Germany selv den tyske hjemmemarkedsoperatør T-Online. Til sammenligning havde Yahoo UK tre millioner besøgende i marts.

Wurtenberger har været hos Yahoo Germany siden november 1998 efter en stilling hos tyske Bertelsmann's musikselskab BMG. Målsætning med samarbejdet mellem T-Online, ejet af Deutsche Telekom, og bladkoncernen Bild, ejet af forlaget Axel Springer, er at skabe tysklands største generelle Internet portal.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs