MediaWatch

Europa fra svagt plus til svagt minus

Det tyske DAX 30 indeks ligger 0,54 procent lavere. FTSE 100 i London 0,72 procent lavere. Og CAC 40 i Paris 0,78 procent lavere.

Herhjemme ligger KFX-indekset ligeledes i minus i niveau 296,29 svarende til 1,07 indekspoint.

Med gårsdagens 2,46 procent stigning i Nasdaq-indekset var der spået højere priser også i de danske teknologiaktier, men foreløbigt er det kun GN Store Nord, der tager fra med en stigning på godt 2,35 procent til kurs 109. Stigningen i GN Store Nord skal ses på baggrund af en næsten 10 procents stigning i går i EXFO - der er er det amerikanske peer-selskab, som GN Nettest ofte sammenlignes med.

i-data ligger knap 1,80 procent lavere i kurs 138 før selskabet i dag kommer med sin 1. kvartalsmeddelelse. Markedet forventer her i gennemsnit et driftsunderskud på 19,2 millioner for første kvartal. Herudover vil der være fokus på nyheder om selskabets ADSL-aktiviteter. Amerikanske Vitesse, der er blevet i-datas største kurstrigger efter salget af Exbit mod Vitesse-aktier lukkede i går 1,71 procent højere i 34,48 dollar. Aktien er dermed steget mere end 10 dollar siden i-data indgik handlen.

NKT ligger 0,52 procent lavere i 195. Ligeledes ligger Navision svagt lavere i minus knap 0,50 procent i kurs 238 efter de seneste dages meget kraftige kursstigninger.

TDC - der kommer med første kvartalsmeddelelse torsdag ligger over 1,45 procent lavere i kurs 307. TDC har tabt en hel del af de seneste gevinster, hvor aktien nåede kurs 340 - 50 og markedet venter nu på nyt ved første kvartalsmeddelelsen. Et af de store spørgsmål for markedet er - Hvad lå der i meddelelsen ved regnskabet den 22. februar om, at der forventedes ekstraordinære avancer i størrelsesordenen 3,4 milliarder.

Endvidere, hvordan går det med de tilkøbte aktiviteter i Schweiz, hvor selskabet nu må være ved at have fået et overblik. Kort sagt - er intet nyt godt nyt?

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs