MediaWatch

Europa fra svagt plus til svagt minus

Det tyske DAX 30 indeks ligger 0,54 procent lavere. FTSE 100 i London 0,72 procent lavere. Og CAC 40 i Paris 0,78 procent lavere.

Herhjemme ligger KFX-indekset ligeledes i minus i niveau 296,29 svarende til 1,07 indekspoint.

Med gårsdagens 2,46 procent stigning i Nasdaq-indekset var der spået højere priser også i de danske teknologiaktier, men foreløbigt er det kun GN Store Nord, der tager fra med en stigning på godt 2,35 procent til kurs 109. Stigningen i GN Store Nord skal ses på baggrund af en næsten 10 procents stigning i går i EXFO - der er er det amerikanske peer-selskab, som GN Nettest ofte sammenlignes med.

i-data ligger knap 1,80 procent lavere i kurs 138 før selskabet i dag kommer med sin 1. kvartalsmeddelelse. Markedet forventer her i gennemsnit et driftsunderskud på 19,2 millioner for første kvartal. Herudover vil der være fokus på nyheder om selskabets ADSL-aktiviteter. Amerikanske Vitesse, der er blevet i-datas største kurstrigger efter salget af Exbit mod Vitesse-aktier lukkede i går 1,71 procent højere i 34,48 dollar. Aktien er dermed steget mere end 10 dollar siden i-data indgik handlen.

NKT ligger 0,52 procent lavere i 195. Ligeledes ligger Navision svagt lavere i minus knap 0,50 procent i kurs 238 efter de seneste dages meget kraftige kursstigninger.

TDC - der kommer med første kvartalsmeddelelse torsdag ligger over 1,45 procent lavere i kurs 307. TDC har tabt en hel del af de seneste gevinster, hvor aktien nåede kurs 340 - 50 og markedet venter nu på nyt ved første kvartalsmeddelelsen. Et af de store spørgsmål for markedet er - Hvad lå der i meddelelsen ved regnskabet den 22. februar om, at der forventedes ekstraordinære avancer i størrelsesordenen 3,4 milliarder.

Endvidere, hvordan går det med de tilkøbte aktiviteter i Schweiz, hvor selskabet nu må være ved at have fået et overblik. Kort sagt - er intet nyt godt nyt?

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs