MediaWatch

EMI og BMG opgiver fusion

Selskaberne mener, at EU's konkurrencemyndigheder vil tvinge dem til at frasælge for store dele af deres forretninger ved en fusion. Selskaberne har ikke afsløret hvilke krav EU-myndighederne har opstillet, men Bertelsmann udtrykte dog en vis vilje til at give indrømmelser, skriver Bloomberg.

Derimod skal EMI angiveligt ikke være interesseret i at skille sig af med Virgin-varemærket. Det er anden gang, at EMI's bestyrelsesformand Eric Nicoli får spoleret sine planer om fusion af de europæiske konkurrencemyndigheder. For et års tid siden var det en fusion med AOL Time Warner, der røg i vasken.

En fusion ville have skabt verdens største musik-gruppe, der ville have kunstnere som Robbie Williams, Mariah Carey, Whitney Houston, Christina Aguilera, Beatles, Spice Girls og Carlos Santana i sin stald.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs