MediaWatch

TDC Kabel TV får ny programdirektør

Ulf Lund kommer fra en nuværende stilling som advokat hos Nielsen og Nørager Advokatfirma, hvor han har været ansat siden 1994.

Her han han været beskæftiget som advokat for danske og udenlandske TV- og radiostationer, udbydere af betalings-TV, telekommunikationsvirksomheder med flere. I den forbindelse har han i løbet af de seneste år været involveret i en række af de mest betydende og centrale transaktioner samt retssager indenfor mediebranchen.

I stilligen som programdirektør skal Ulf Lund fremover være ansvarlig for sammensætningen af TDC Kabel TVs analoge og digitale programudbud, og skal således være den, der håndterer de nye lovregler om brugerindflydelse og programudbud, som ventes vedtaget inden for kort tid.

Som del af TDC Kabel TVs ledelsesgruppe vil han ligeledes være en central figur i den fortsatte udvikling af forretningsområderne. Disse vil fremover blive udvidet til at omfatte internet- og telefonitjenester, der i fremtiden skal leveres via kabelstikket.

I forbindelse med ansættelsen af Ulf Lund er TDC Kabel TVs hidtidige kontraktkoordinator, Claus Dawall, udnævnt til programchef.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs