MediaWatch

TDC Kabel TV får ny programdirektør

Ulf Lund kommer fra en nuværende stilling som advokat hos Nielsen og Nørager Advokatfirma, hvor han har været ansat siden 1994.

Her han han været beskæftiget som advokat for danske og udenlandske TV- og radiostationer, udbydere af betalings-TV, telekommunikationsvirksomheder med flere. I den forbindelse har han i løbet af de seneste år været involveret i en række af de mest betydende og centrale transaktioner samt retssager indenfor mediebranchen.

I stilligen som programdirektør skal Ulf Lund fremover være ansvarlig for sammensætningen af TDC Kabel TVs analoge og digitale programudbud, og skal således være den, der håndterer de nye lovregler om brugerindflydelse og programudbud, som ventes vedtaget inden for kort tid.

Som del af TDC Kabel TVs ledelsesgruppe vil han ligeledes være en central figur i den fortsatte udvikling af forretningsområderne. Disse vil fremover blive udvidet til at omfatte internet- og telefonitjenester, der i fremtiden skal leveres via kabelstikket.

I forbindelse med ansættelsen af Ulf Lund er TDC Kabel TVs hidtidige kontraktkoordinator, Claus Dawall, udnævnt til programchef.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs