MediaWatch

2M øger aktiekapital

Der er i alt tale om 1.053.334 aktier, som samlet bringer aktieantallet op på 17.983.366. Den nominelle værdi på 10.533.340 bringer den samlede værdi op på 179.833.660 kroner.

Forøgelsen sker som et led i udnyttelsen af den resterende del af de nominelle 19,65 millioner kroner warrants. Disse blev forud for børsintroduktionen i februar sidste år tildelt selskabets ledelse og medarbejdere.

De tegnede aktier har samme rettigheder som de allerede eksisterende. Tegningen sker til kurs 49, hvilket i alt tilfører 2M Invest 51,6 millioner kroner.

Heraf er aktiekapitalen som nævnt forhøjet med 10,5 millioner kroner mens de resterende 41 millioner er tilført egenkapitalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs