MediaWatch

Aller og SBS i Internetsamarbejde

Epunkt er en portal, hvor de to mediekoncerner samler deres aktiviteter på Internettet under fælles navn. Samtidig overtager det SBS-ejede TvDanmark Interacitve a/s salget af Internetannoncer på Allers websites.

Med det strategiske samarbejde mellem de to mediekoncerner Aller og SBS kan Internetbrugerne nu finde en masse gratis underholdning samlet ét sted. Samarbejdet mellem Aller og SBS begrænser sig i første omgang til Internettet, men de to virksomheder ser projektet som det første eksempel på et muligt tættere strategisk samarbejde i en medieverden, hvor levende billeder, lyd og trykte medier efterhånden smelter sammen.

- Det at opbygge en platform på Internettet er noget, der koster store markedsføringsmæssige ressourcer. Med det strategiske samarbejde besidder vi selv en markedsføringskraft, så vi er i en unik position til at opbygge det her, uden at vi har postet millioner i det, siger SBS Broadcast Danmarks administrerende direktør, Jesper Sehested Lund.

- Med et samarbejde får vi erfaringer med den kommende mediekonvergens mellem levende billeder, lyd og printmedier. Aller ser mange muligheder for at udvikle nye forretningsområder sammen med SBS og deres landsdækkende tv-stationer og nogle af landets største radiokanaler, siger New Media Chef for Aller Press, Per Hammer.

Samtidig overtager TvDanmark Interactive a/s salget af Internetannoncer på de fleste af Allers Internet sites i Danmark. TvDanmark Interactive a/s skal også sælge annoncerne på epunkt.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs