MediaWatch

Telia udskyder GPRS-lancering

Det var meningen, at Telia skulle have lanceret sit GPRS-net i første kvartal i år. Men da det ikke er lykkedes for Ericsson og Nokia at få GPRS-telefoner ud i rette tid, ser Telia sig nødsaget til at udskyde premieren. Det skriver Dagens Industri.

Det svenske teleselskab regner med, at de store skandinaviske producenter lancerer sine GPRS-terminaler i slutningen af året, og derfor venter Telia altså også med sin GPRS-lancering til det tidspunkt.

Efter at Ericsson var nødt til at trække sin GPRS-telefon, R520s tilbage efter batteriproblemer, er den eneste GPRS-telefon på det svenske marked i dag Motorolas T260.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs