MediaWatch

Dell overhaler Compaq på pc-salg

Det er Dell's aggressive prispolitik, der har sikret selskabet førerpositionen på et marked, der stort set er stagneret, skriver Financial Times. USA-markedet viser faktisk - for første gang i syv år - en reel nedgang i første kvartal, mens det globale salg af pc'ere steg med beskedne 3,5 procent.

På dette marked kunne Dell dog fremvise en imponerende vækst på 34 procent i salget af pc'ere, bærbare computere og Intel-baserede servere. Væksten sikrer Dell en andel af verdensmarkedet på 12,8 procent - en stigning fra 9,9 procent året før.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs