MediaWatch

US-aktier holdt stand i regnskabsstorm

Nasdaq-indekset lukkede 13,65 point - eller 0,71 procent højere - i 1.923,22. Dow Jones steg 0,57 procent.

Meddelelsen fra storleverandøren til internet-infrastruktur var tæt på at være den dårligst tænkelige: Dette kvartals tal var under de nu nedjusterede forventninger og med udsigt til et lige så svagt næste kvartal, men alligevel tabte Cisco kun cirka 3 procent.

En række andre netværksudstyrs producenter - blandt andet Juniper Networks og Ciena formåede endda at stige.

Efter børstid kom verdens største chipsproducent Intel og Texas Instruments med bedre end forventede kvartalstal. Intel så visse gode tegn i udviklingen sidst i marts og forventer et stærkt andet halvår. Og på trods af annoncerede jobnedskæringer hos Texas Instruments og stor usikkerhed, så formåede aktien at stige 3,4 procent i handlen efter børsens lukning. Intel steg 11 procent.

"Måske er vi begyndt at se glasset som halvt-fyldt, snarere end halvt-tomt", udtalte Andy Brooks, aktiechef hos Rowe Price til Wall Street Journal. Aktiechefen tolkede markedets forholdsvis blide medfart til de dårlige Cisco nyheder, som et stærkt signal:

"Når vi ser den slags, så begynder man at tænke, at måske er vi ovre det værste".

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs