MediaWatch

Nordea mod positivt regnskab

Ifølge en fondsbørsmeddelelse er Nordea's foreløbige ordinære resultat opgjort til 555 millioner Eur,o hvilket svarer til en stigning på 17 procent i forhold til fjerde kvaratl 2000. Lægges den kontrollerede Christania Bank oveni, er der i alt tale om en resultatstigning på 15 procent.

Målt på indtjening per aktie blev resultatet for første kvartal en gevinst på 0,13 Euro, mens egenkapitalsforrentningen blev på 14,1 procent. Eksklusiv afskrivning på goodwill blev resultatet 19,7 procent.

Resultatet betragtes som godt, især taget i betragtning af de svære markedskonditioner i det sidste kvartal. Nordea's aktiebeholdning, der bogføres til markedskurs, bidrog negativt til indtægterne på investeringsområdet, men blev opvejet af de positive bidrag fra obligationer og investeringsbeviser.

Nordea offentliggører det endelige regnskab for første kvartal den 25. april.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs