MediaWatch

Motorola: Ingen problemer med kapital

Ifølge Motorola's administrerende direktør, Bob Growney, er selskabet i dag finansielt set på rette kurs og antydninger om det modsatte betragtes slet og ret som urigtigt, skriver Dagens Næringsliv.

Growney understreger, at Motorola's ledelse er særdeles fokuseret på at bibeholde en stærkt vækst, samt fortsat sørger for at forbedre kapitalgennemstrømningen.

Motorola siger, at det per 6. april havde mere end 4,5 miliarder dollar i kontanter og kontantekvivalenter. De udestående forretningspapirer er samtidig blevet reduceret til at andrage 3,1 milliarder dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs