MediaWatch

TDC samarbejde i Polen

Samarbejdet giver TDC Internet adgang til et næsten 10.000 km stort lysledernet i Polen. Szeptel er ved at opbygge nettet mellem Polens vigtigste byer, og TDC Internets bidrag til samarbejdet er blandt andet at stille ressourcer til rådighed til udvikling og styring af produkter og net.

I februar overtog TDC Internet 51 procent af seks Internetudbydere i Polen. De seks virksomheder er nu ved at blive slået sammen og bliver dermed landets tredje største Internetudbyder. Samarbejdet med Szeptel betyder, at TDC Internets polske aktiviteter bliver yderligere forstærket.

- Polen er et interessant marked for os. Væksten på Internetområdet er meget høj og ved at samarbejde med Szeptel får vi mulighed for at nå ud til en lang række kunder i hovedparten af Polen, siger Lars Torpe Christoffersen, administrerende direktør i TDC Internet.

Szeptels udbygning af det fiberoptiske netværk vil komme til at dække 70 procent af Polen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs