MediaWatch

Varierende succes for TV-formater

Inden for TV-verdenen er det i dag blevet almindeligt, at programideer og koncepter bliver til i et land og siden sælges videre til andre lande. Programmet bliver så vist i lokal version og flere lande kan altså have samme ide kørende på samme tid. Der synes dog at være forskellige grader af succes, alt afhængig af hvilket land programmet vises.

I analysen sammenstilles de skandinaviske seertal og gennemsnitlige rating for programmer som Baren og Big Brother, Den store Klassefest, Grisk, Hit med sangen og Hvem vil være millionær.

Mediawatch, Nyhedsbrevet om den ny økonomi,udkommer hver 14. dag med analyser og dybdegående artikler om Den ny Økonomi, Digitale Medier og Internettet. Læs resultaterne af CIA Mediacentralens analyse som et eksempel fra det seneste nyhedsbrev, der udkom i går. Interesserede kan tegne abonnement via dette link

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs