Financial Times skærer i onlinedel

MediaWatch

Financial Times, der er ejet af Pearson Group, forventer i forbindelse med de planlagte nedskæringer at afskedige 40 medarbejdere, hvilket svarer til 10 procent af enhedens samlede medarbejderstab, skriver Wall Street Journal.

Ifølge Stephen Hill, administrerende direktør for FT Group, holder man fast i de tidligere indtjeningsprognoser. Disse indikerer, at FT.com vil nå break-even ved udgangen af 2002. For indeværende regnskabsår siger Hill, at FT.com enheden ligger til at få en "meget stærk" omsætningsvækst. Trods det forværrede økonomiske klima stiger enhedens omsætning forbundet med onlineannoncering.

Afskedigelserne, der totalt set svarer til under en procent af Pearson's samlede medarbejderstab, vil hovedsagligt finde sted i Storbritannien. En mindre del vil finde sted i USA og FT.Group regner med, at en del af de afskedigede medarbejdere vil kunne allokeres til andre stillinger i selskabet.

FT.com har informeret medarbejderne om de kommende nedskæringer, der sker som følge af en sammenlægning af internetdelens avisens redaktionelle og reklamebaserede operationer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også