MediaWatch

LEGO laver børne-tv

LEGO sagde ellers for nylig, da selskabet præsenterede historisk dårlige regnskabstal, at alle overflødige aktiviteter skal skrælles fra. Men ideen med at lave et børne-tv-program blev altså ikke skåret fra. Hvis det bliver en succes skal programmet være en platform for en ny legetøjsserie med de små robotter, skriver Politiken.

- Det er en måde at få balance i de aktiviteter vi i forvejen har. Vi vil gerne udnytte et stærkt medie til historiefortælling, der kan sætte kreativiteten i gang på børnenes præmisser, siger Conny Kalcher, vicedirektør for LEGO Media i London.

Lego regner med at lave 2-3 slags børneprogrammer om året. Endnu har ingen tv-station købt LEGO's "Little Robots" men Conny Kalcher fortæller, at interessen er stor. De animerede tv-fortællinger er baseret på en børnebog, "Little Robots", af den engelske forfatter Mike Brownlow.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs