MediaWatch

Dansk Framfab-chef ind i Framfab Malmø

Malmø-kontoret er blevet solgt til den nuværende ledelse, Jan Nilsson samt Kjell Bjørn Rønning, der er chef for Framfab i Danmark. Jan Nilsson fortsætter som adm. direktør i det nye Malmø-selskab, Assign, mens Kjell Bjørn Rønning bliver formand for bestyrelsen.

Ved årsskiftet 1999-2000 blev Malmø-kontoret, der dengang var ejet af Jan Nilsson og Kjell Bjørn Rønning, overtaget af Framfab. Jan Nilsson fortsatte som chef for kontoret, mens Kjell Bjørn Rønning blev hentet til Danmark. Det er altså de tidligere ejere, der nu køber kontoret tilbage fra Framfab.

Kjell Bjørn Rønning fortsætter som adm. direktør i Framfab Danmark. - Assign er primært et IT-konsulentfirma. Selskabet er komplementært til Framfab, ikke en konkurrent, siger Kjell Bjørn Rønning til Mediawatch.

Salget er et led i Framfabs planlagte nedskæring i antallet af medarbejdere med 200 ansatte. Kontorets medarbejdere, i alt cirka 50 ansatte, er hovedsageligt beskæftiget med traditionel IT-konsulentvirksomhed, hvilket ligger uden for Framfab kernevirksomhed som det rendyrkede internetkonsulenthus.

Framfab i Sverige vil fortsat samarbejde med kontoret i forbindelse med specifikke kundeprojekter, oplyser Framfabs adm. direktør Johan Wall.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs