MediaWatch

Cisco: Nedgangen fortsætter året ud

I januar advarede Cisco om, at nedgangen ville vare to kvartaler, men siden da er den amerikanske økonomis tilstand blevet forværret, siger Chambers. Så sent som november havde Cisco en vækstrate på mere end 70 procent, skriver Financial Times.

Men i februar var selskabets ordrebeholdninger faldet til samme niveau som samme måned året før. - Det er nok den hurtigste tilbagegang noget firma har oplevet, siger John Chambers, der ser samme tendens brede sig til Asien/Stillehavsområdet og i nogen grad Europa.

Cisco, der angiveligt har et af de mest avancerede 'realtime'-systemer til at måle forbrugerefterspørgslen, tog i februar for første gang i seks år fejl af sine kvartalsmål for selskabets indtjening.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs