MediaWatch

Halvleder-salget ned i januar

På grund af en faldende efterspørgsel efter PC're, mobiltelefoner og andre elektroniske produkter, rapporterede Semiconductor Industry Association idag om et fald på ialt 5,7 procent i halvledersalget til Reuters.

-Industrien oplever i øjeblikket lavere salg på grund af en stor lageropbygning og en opbremsning hos udstyrsfabrikanterne, sagde George Scalise, formand for halvlederindustriens brancheorganisation.

I følge rapporten faldt salget til 16,87 milliarder dollars - et fald på 5,7 procent i forhold til december 2000. Tallet er dog 13,7 procent højere end et januar 2000 salget på 14,84 millioner.

Scalice sagde, at de nuværende skøn bygger på at tilpasningen af lagrene i mikrochips-industrien vil være tilendebragt ved slutningen af 3. kvartal, efterhånden som efterspørgslen efter elektronik vil rette sig senere på året.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs